Infopaketti

Olen koulutettu hieroja Sari Litmanen. Tarjoan monipuolisia hierontapalveluita aivan (Akaan) Viialan ytimessä, osoitteessa Torikatu 4. Samassa rakennuksessa toimii kampaamo, lounasravintola ja pizzeria. Viihtyisä hoitohuoneeni sijaitsee pizzerian vieressä. Asiakkaille on varattu 2 maksutonta autopaikkaa aivan hoitolan edestä. Hoitolaan on esteetön kulku.


Huomioithan, ettei hoitolassa ole odotustiloja. Voit kuitenkin soittaa ovikelloa, vaikka olisit aikaisessa, päästän sisälle, jos on mahdollista aloittaa aikaisemmin. 

Palveluihini kuuluu klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan lisäksi imukuppihierontaa, kinesioteippausta, kuumakivihierontaa ja Intialaista päähierontaa. Lisäksi käytän tarvittaessa erilaisia passiivisia venytyksiä, MET- tekniikkaa, lämpö/kylmähoitoja sekä nivelliikkuvuutta lisääviä tekniikoita. Ensimmäisellä käyntikerralla kartoitetaan hoidon tarve ja suunnitellaan yksilöllinen hoidon kulku. Käytän monipuolisesti eri tekniikoita parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Maksuvälineenä käy

*käteinen

*korttimaksu

*lahjakortti

*hyvinvointietu

  -ePassi

  -Edenred

  -Smartum

  

Lämpimästi tervetuloa!